Programma triagecongres 9 april 2015 bekend

KOM OOK NAAR HET 4E TRIAGECONGRES: EXCELLEREN IN TRIAGE

“Excelleren in triage”, zo luidt de titel van alweer het 4e Nederlands Triage Congres. Ook u als betrokkene bij de triage op de SEH, meldkamer en HAP wordt van harte uitgenodigd om het 4e Triage Congres bij te wonen en uw kennis bij te schaven!

Programma

De congrescommissie heeft voor dit congres weer een aantrekkelijk programma met prikkelende onderwerpen voorbereid.

  • Pakkende lezingen over agressie bij triage door Hans Kaldenbach en de toekomst van de gezondheid door trendwatcher Adjiedj Bakas.
  • Boeiende workshops over de verschillen in triagecultuur; het niet-pluisgevoel; spoedpost anno 2016; huisarts of ziekenhuis?; ‘zo kan ik de nacht niet in’; teveel of te weinig ambulanceritten?; pijnmanagement; triage bij verslaafden; omgaan met allochtonen; hoe gebruik ik mijn stem en hoe veilig moet de triage zijn?

Kortom, keuze te over! Voor uitgebreide informatie bekijkt u de volgende programma’s:

Dagindeling

Het programma begint plenair en splitst zich na de pauze in twee groepen: triagisten en leidinggevenden/artsen. Beide groepen volgen vier rondes met twee grote sessies en twee workshops naar keuze. De spectaculaire afsluiting is plenair. In de pauzes is er gelegenheid om NTS-applicaties te bekijken.

Wanneer en waar?

Donderdag 9 april 2015 van 9.15 – 17.00 uur in het Figi theater in Zeist.

Inschrijven

Heeft u interesse? Klik dan op de knop om u in te schrijven.

Organisatie en congrescommissie

De inhoudelijk organisatie is in handen van de Nederlandse Triage Standaard en de logistieke organisatie wordt door DOKh uitgevoerd. Het congres is voor zes uur geaccrediteerd voor artsen, verpleegkundig specialisten en triagisten.

De congrescommissie bestaat uit Jan Luitse, Christel van Vugt, Lilian Willebrandts, Christien van der Linde, Suzanne Hochheimer, Dirk Fokkema, Monique van Duijvenvoorde en Roeland Drijver.