Extra aanvulling bij update 10.21/22, 16 jan 2024:

NTS heeft onlangs een aanpassing doorgevoerd bij de vervolgactie voor een specifiek criterium. Een voorbeeld zie je bij ingangsklacht ‘Trauma extremiteit’: “indien ‘Spaakverwonding = Ja’, dan wordt de vervolgactie SEH”. Nog een voorbeeld: Ingangsklacht ‘Trauma aangezicht’ “indien ‘Losse tanden of kiezen ≥ Ja, in melkgebit’, dan wordt de vervolgactie Tandarts”

We hebben gemerkt dat dit problemen geeft in een aantal applicaties bij de vervolgacties van andere criteria. Daarom hebben we besloten om alle specifieke voorwaarden voor de vervolgactie op basis van triagecriteria te verwijderen, zodat we niet het risico hebben op ongewenste vervolgacties.

In een volgende versie hopen we dit opgelost te hebben en alsnog deze specifieke vervolgacties weer toe te kunnen voegen.

NTS update versie 10.22 > Let op:

Dit was versie 10.21, maar moest vanwege een fout opnieuw worden uitgegeven. Inhoudelijk is er voor de eindgebruiker niets veranderd in het wijzigingendocument. Indien versie 10.21 al draait binnen jouw organisatie, vraag dan je ICT-leverancier wanneer deze wordt vervangen door 10.22.

Planning:
De nieuwe update van NTS, versie 10.22, wordt op 15 december 2023 beschikbaar gesteld aan de ICT-leveranciers. Jouw ICT-leverancier heeft tot uiterlijk 12 januari 2024 de tijd om deze aan de eindgebruikers beschikbaar te stellen. Voor de exacte datum waarop deze update voor jouw organisatie beschikbaar wordt, verwijzen wij je door naar jouw ICT-leverancier.

Wijzigingen:

Het Wijzigingendocument tref je hier aan of download je via: Wijzigingendocument NTS update 10.22 (was 10.21)

Vragen hierover kan je stellen via bureaunts@de-nts.nl

De meeste wijzigingen zijn besproken in het gebruikersoverleg van 13 december 2023. Het verslag hiervan wordt binnen 2 weken hier gedeeld.

Tips:

  • Deel de wijzigingen met je collega’s.
  • Scholing is en blijft belangrijk! Zorg dat je regelmatig je kennis up-to-date houdt.