UPDATE NTS Triage congres, 9 april 2020 NBC Nieuwegein: GEANNULEERD

Congresupdate 13 maart 2020

Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen dagen m.b.t. het coronavirus heeft het bestuur van NTS besloten om het NTS Triage Congres op 9 april te annuleren.

Dit doen wij met pijn in ons hart, maar omdat onze congresgangers uit de spoedzorg komen, willen wij in deze een verantwoordelijke keuze maken. Vanuit de overheid en het RIVM is aangegeven dat bijeenkomsten met meer dan 100 personen tot aan eind maart geen doorgang mogen hebben. 9 April ligt hier te dicht op om nu te blijven doorgaan met de organisatie.

Met veel enthousiasme is er gereageerd op de inhoud van het congresprogramma. Wij zullen ons de komende weken beraden over een vervolg op dit congres. Zodra wij hier meer over weten zullen wij jullie informeren.

Degenen die zich reeds hebben aangemeld en betaald zullen op korte termijn geïnformeerd worden over de verdere afhandeling. Uiteraard krijgt iedereen zijn/haar inschrijfgeld terug.

Congres update i.v.m. coronavirus (10-03-2020)

De organisatie en de congreslocatie nemen alle voorzorgsmaatregelen zoals door de overheid aangeraden.

Wanneer je (vermoedelijk) besmet bent met het coronavirus of vanwege beperkingen vanuit de werkgever het congres niet kan bijwonen mag je kosteloos annuleren. Dit kan via email adres: secretariaat@dokh.nl.

Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet. Mochten we besluiten om vanwege het coronavirus het congres te annuleren dan informeren we je zo snel mogelijk en krijg je je geld terug.

0Weken0Dagen0Uren

Binnen de spoedzorg in Nederland breiden we dagelijks onze kennis uit naar aanleiding van nieuwe informatie en situaties. Tijdens het NTS Congres maken we ruimte voor onderwerpen die minder bekend zijn. Zo zijn de symptomen van hartziekten bij vrouwen anders dan bij mannen, hebben we niet dagelijks te maken met triage bij rampen en kunnen we veel leren van elkaars werkervaring.

Over deze en nog veel meer onderwerpen hebben we het tijdens het NTS Triage congres.

Programma

  • Hartziekten bij vrouwen (Janneke Wittekoek)
  • Triage bij crisissituaties (Arjan de Kreek)
  • Creatief omgaan met veranderingen (Ad Bastiaanse)

Tijdens het middagprogramma is er keuze uit meer dan 25 verrassende workshops en sessies.

Beschrijving keuzeprogramma NTS Triage congres 2020

Werk jij in de spoedzorg en wil je je blik en kennis verbreden? Dan is dit congres iets voor jou!