7e Nederlandse Triage Congres – 12 april 2018 Nieuwegein

Triage is topsport

Werken in de spoedzorg is intensief. Het aantal patiënten neemt toe en de werkdruk is hoog. Hoe zorgen we voor topprestaties?  Tijdens 7e Triage Congres in Nieuwegein hebben we de nieuwste inzichten gedeeld.  Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie bij dit congres.

Nagenieten

Het congres was helemaal uitverkocht, maar op onze facebook pagina (/stichting NTS) kon u live meekijken bij de masterclass triage en we hebben verschillende sfeerrapportages gemaakt. Deze kunt u op onze facebook pagina nog een keer bekijken.

Presentaties sprekers

Winnaar ‘Beste Triage Idee’

Een pilot bij de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam en 2 andere crisisdiensten was een van de drie genomineerd voor het ‘Beste Triage Idee 2018’. Tijdens congres van de Nederlandse Triage Standaard live gestemd op het beste idee. De pilot bij de SPA had de meeste stemmen en mag zich daarom het ‘Beste Triage Idee 2018’ noemen. Kijk op de pagina over het ‘Beste triage idee’ voor meer informatie.

Programma

Teun de Nooijer is vijfvoudig Olympiër en recordinternational van het Nederlands Hockeyteam. Als er iemand weet hoe je om moet gaan met (werk)druk dan is het Teun. Samen met wetenschapster Rosanne Warmerdam hield hij een presentatie over duurzame prestaties, gezondheid en vitaliteit in de spoedzorg. In het middagprogramma was er in drie rondes de keuze uit meer dan 20 workshops en lezingen.  Het congres eindigde met een uitreiking van de award voor ‘Beste Triage Idee 2018’ en een humoristische en ontroerende presentatie van Jaap Bresser over persoonlijke aandacht in de zorg.

Meer informatie

Accreditatie, locatie, tijden, kosten

  • Accreditatie: 6 uur
  • Doelgroep: Triagisten HAP, centralisten MKA, triagisten SEH, huisartsen, artsen en leidinggevenden in de spoedzorg.
  • Locatie: NBC Nieuwegein, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein
  • Kosten:
    Nascholingskosten, inschrijven vóór 1 maart 2018 (factuur): € 250,00
    Nascholingskosten, na 1 maart 2018 (factuur): € 275,00