NTS Gebruikersbijeenkomst dinsdag 30 november 2021

De eerstvolgende NTS Gebruikersbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 30 november 2021 om 12.30 uur. Meld je hiervoor aan via bureaunts@de-nts.nl.
 
Gezien de huidige coronamaatregelen en de drukte op de werkvloer hebben wij ervoor gekozen om de bijeenkomst opnieuw digitaal te laten plaatsvinden, zodat er meer mensen aanwezig kunnen zijn. Wij kiezen ervoor om deze keer via ZOOM uit te zenden. Dit lijkt voor iedereen een toegankelijk platform en hierin kunnen vragen makkelijk via de chat worden gesteld. De link naar ZOOM wordt jullie in de week voorafgaande aan het overleg via de email toegezonden. Ook zullen wij deze link tijdig plaatsen op FB en onze website. Om collega’s de bijeenkomst te kunnen laten terugkijken zullen wij deze bijeenkomst opnemen en openbaar beschikbaar stellen. Mocht je niet in beeld willen komen dan kan je je camera uitzetten.
 
In deze bijeenkomst zullen we de wijzigingen van de aankomende update bespreken. De nieuwe update wordt op dit moment voorbereid en zal vanaf circa 3 december 2021 (en uiterlijk eind januari 2022) beschikbaar zijn voor alle gebruikers. De daadwerkelijke implementatiedatum kan per ICT-leverancier verschillen. Over de exacte wijzigingen en de data van de eerstvolgende update volgt nog verdere communicatie via de gebruikelijke kanalen.
 
We zijn op dit moment bezig om te kijken hoe we een bijeenkomst kunnen organiseren waarin we weer echt met elkaar in gesprek kunnen gaan over de NTS. Graag willen we informatie bij jullie ophalen over wat jullie bezighoudt m.b.t. de NTS en ervaringen met elkaar delen (ook onderling tussen de verschillende organisatie). Dus echt weer meer met elkaar in gesprek gaan. Dit gaat toch makkelijkst in een live bijeenkomst hebben we ervaren. Wanneer we hier meer over weten komen we er bij jullie op terug. Uiteraard kan je ondertussen altijd je vraag/opmerking/suggestie etc. sturen naar bureaunts@de-nts.nl.